Moottoriöljy gulf formula gvx 5w30

9,75  sis alv 24%

3 varastossa

Kuvaus

Gulf Formula GVX 5W-30 on Uusin ympäristöystävällinen taloudellisella polttoainekulutuksella täyssynteettinen öljy. poikkeuksellisesti kehitetty täyttämään koko Volkswagenin henkilöautojen valikoimalle nimitettyjä vaatimuksia. sekoitettu huolellisesti valituista synteettisistä perusöljyistä ja nykyaikaisista lisäaineista, mikä vastaavat mid SAPS vaatimuksille ja on samalla myös täysin yhteensopiva useimmilla muodikkailla dieselhiukkasten suodattimilla (DPF) ja bensiinin katalyyttisella jälkipolttimella. Gulf Formula GVX 5W-30 auttaa pidentää pakokaasun jälkeenpuhdistuslaitteiden, jota on käytetty viimeisen sukupolven bensiini- ja dieselmoottorilla autoissa, ikää ja säilyttää niiden tehokkuutta. Gulf Formula GVX 5W-30 on kehitetty tarjotakseen erinomaista työsuoritusta pidennetyn öljynvaihtovälien kerralla, yhdestyössä säästäväisessä polttoainekäyttössä.

ominaisuudet:

Gulf Formula GVX 5W-30 matala tuhan sisältö vähentää hiukkasten kertymistä DPF-ä ja myötävaikuttaa uudistumisen aikavälien pidennykselle. Mid SAPS teknologia vähentää myrkytystä ja katalysaattorin hajoamista ja pidentää jälkeenpuhdistuslaitteiden ikää. erinomainen Thermo-oksidatiivinen pysyvyys vähentää saostuksia ja lian lietettä ja suosii öljyn pitempää ikää. poikkeuksellinen virtaus alhaisessa lämpötilassa avustaa kylmäkäynnistyksellä ja suojaa samalla kulumisen vastaan. erinomaiset kulumisen vastaiset ominaisuudet suojelevat moottoria kulumiselta ja edistävät moottorin pitempää ikää. pitkälle kehittynyt kitkan ominaisuudet takaa pitkäkestoisen Polttoaineen säästäväisyyden

ominaisuudet:

SAE VG 5W-30
tuotteen koodi 1205
tiheys lämpötilassa 15 C, kg/m3 851
viskositeetti cSt 100 C, mm2/s 11,9
liekkilämpötila, 0С > 200
jähmettymispiste, 0С – 39

Luokitukset ja vaatimukset

ACEA A3/B4
VW 504.00/507.00
Käytetään:
Gulf Formula GVX 5W-30 on suositeltu kaikille Volkswagenin puolesta valmistetuille henkilöautojen bensiini- ja dieselmoottoreille, mukaan lukien uusimmille ajoneuvoille, mitkä vastaavat Euro 4 pakokaasujen vaatimuksille ja vaativat siksi pidemmän käyttöian nimellä uusimpaa VW 504 00/ 507 00 laatuista öljyä. Gulf Formula GVX 5W-30 on suositeltu viimeisen sukupolven korkealla suorituskyvyllä bensiini- ja dieselmoottorilla henkilöautoille ja minibusseille, joka on varustettu pakokaasun puhdistuslaitteilla, kuin esimerkiksi hiukkasten suodattimilla, katalyyttisella jälkipolttimella, EGR-lla ( kaasujen jälkipolttolaite) yms, mikä vaativat ACEA A3/B4 & ACEA C3 laatuisia öljyjä.

 

Vw 504/507, Mb 229,51, Bmw ll-04, Porche c30, Acea a3/b4 c3